معرفی اجمالی محصول
متخصصان تغذیه معتقدند كه به لحاظ تحویل آنتی اكسیدانها، دو فنجان چای معادل پنج نوبت مصرف سبزیجات یا دو عدد سیب حاوی آنتی اكسیدانها است. مزایای چای به طور چشمگیری به خاطر محتوای فلاوونوئید آن است.
فلاوونوئیدها در واقع محتویات آنتی اكسیدانی هستند كه با بیماریهای قلبی ـ عروقی تعامل دارند. هر یك فنجان چای بین 150 تا 200 میلیگرم فلاوونوئید دارد. علاوه بر اینها میزان فلاوونوئید موجود در چای سیاه درست به همان اندازه چای سبز است.
نقد و بررسی
مشخصات فنی
فیلم محصول
پرسش و پاسخ